HOMESTAY DI GAMBANG PAHANG

TERINGIN NAK BERCUTI KE BUKIT GAMBANG WATERPARK RESORT?
ATAU KE SAFARI DI BUKIT GAMBANG?
TAK CUKUP BUDGET NAK TIDUR HOTEL?

SINI! ADA HOMESTAY YANG MENGAMBIL MASA KURANG DARI 5 MINIT UNTUK SAMPAI KE SANA!!!

BERDEKATAN JUGA DGN KOLEJ MATRIKULASI PAHANG DAN UNIVERSITI MALAYSIA PAHANG...Boleh lah jenguk jenguk anak..yedakk..

D'MESRA HOMESTAY






Tak sampai 5 MINIT untuk ke BUKIT GAMBANG WATERPARK RESORT DAN SAFARI dr homestay kami.
kemudahan seperti
-3bilik tidur(1 berhawa dingin)
-2tandas
-dapur
-ruang tamu
-meja makan
-astro beyond
-ruang parking yang luas
-baucher discount(BGRC ATAU SAFARI)*limited*
-berhmpirn kdi runcit,kdi mkn

No 44, Lorong 10
Gambang Damai
26300 Gambang,
Phg Darul Makmur

RM180 sahaja semalaman.


berminat?
boleh contact nombor ni
jaa : 019-9190545
baharim : 019-9115588

Dinner PM

olaaa
okay dina sangat lama tak berblog hehe
kali ni nak cerita pasal menda lama lama lagi
ops macam tak kenal dina pulak
lain orang lain citarasa
setengah orang buat hadpet blog untuk ceritakan kehidupan seharian
tapi bagi dina untuk kongsi apa yang menarik dalam kehidupan dina

okay dina sekarang makin busy sebab dina dah kerja :)
kerja apa?
nanti nanti je lah story pasal kerja hehe
btw fun sangat kerja, penat tu perkara biasa lah

okay ni otw pergi kl, kitaorang dijemput untuk hadiri majlis makan malam dgn PM uuuu
dina wearing a socks buy from australia *sejuk sangat lah kononnye dalam bas tu :P

HAI ! 
miss me?


budak gedik, oh oh beg baru :)
actly dinner ni jemput orang yang lahir kat pekan je
dina lahir kat kuantan, memang tak boleh join sebenarnye
tapi ibu dah ajak, rezeki jangan ditolak hehe

another new bag :)


p/s : cik aty nak balik indon, mati lah dina, kerja lagi, kemas rumah lagi, bisnes lagi, MASAK?! makan dua lauk je lah setiap hari jawab nye. mujur ada lauk, haih =='
bye, see u guys soon :)